Rederij Havana

Havana Hanze2017 Special Burgerboot!
16-18 juni, van 16.00-18.00. Reserveer nu!

Welkom aan boord

Havana ligt in Kampen!

DIRECT RESERVEREN

2017 Top Tip

Havana Hamburgerboot

Previous

Next

For reservations call: +31630996522

Varen in Kampen - Rederij Havana

Rederij Havana

Welkom aan boord van de Havana – Caribisch varen in Kampen!

De mooiste momenten beleef je op het water! Kampen heeft een lange maritieme geschiedenis, die begin 2016 werd onderstreept door het lichten van een 600 jaar oude Kogge, een vrachtschip uit de hanzetijd, die het begin was van de Nederlandse handelsvaart. Een bezoek aan Kampen betekent varen, varen en nog eens varen! We helpen u graag met het maken van een mooi en afwisselend dagprogramma, uiteraard inclusief een rondvaart met de Havana, waarbij u de boot altijd voor uzelf heeft. Voor een rondvaart moet u wel altijd even reserveren.

Partyship Havana is zonder twijfel een van de meest gezellige scheepjes van Nederland. De unieke Caribische sfeer aan boord, met de comfortabele lounge en de vrolijke HavanaBar zorgt ervoor dat kleine groepen, groots kunnen feesten! Perfect voor personeelsuitjes, verjaardagen, familiedagen, vrijgezellenfeesten en noem maar op! Varend vieren is altijd beter. We hebben geweldige BBQ en Tapasvaarten, maar ook de cocktailvaarten, Caribbean Wraps en diverse proeverijen zijn populair. Kampen is ook een sigarenstad en natuurlijk kunt u ook daarvan aan boord van de Havana heerlijk genieten!

We verwelkomen u graag aan boord!

Rondvaart Kampen Rondvaart Kampen Rondvaart Kampen Rondvaart Kampen Havana Havana Havana BBQboot BBqboot bbqboot tapasboot tapasboot tapasboot high tea high tea high tea high beer high beer high beer verjaardagsfeest verjaardagsfeest personeelsfeest personeelsuitje bedrijfsfeest bedrijfsuitje business event vergaderen op het water cocktails caribisch caribisch varen in Kampen varen in kampen boot huren Kampen Varen Zwolle Varen Zwolle Varen Zwolle varen in Kampen varen in kampen boot huren Kampen Varen Zwolle Varen Zwolle Varen Zwolle Giethoorn Giethoorn Giethoorn Kogge kogge kogge kogge kogge kogge kogge kogge kogge kogge kogge kogge Kamper kogge Kamper kogge IJsselkogge IJsselkogge IJsselkogge IJsseldelta IJsseldelta IJsseldelta IJsseldelta IJsseldelta

Kleine Groepen, Grootse Feesten!

Reserveren