For reservations call: +31630996522

Kies uw rondvaart

Alle vaarten op een rij

Kies uw rondvaart:

Kies uw rondvaart uit het onderstaande overzicht, van de favoriete borrelboot en bbqboot tot de reguliere rondvaart en de hanzeboot met gids.
Voor de meeste vaarten geldt een starttarief/minimumprijs. 

Boeken doet u via het contactformulier op de reserveringspagina.

Havana BBQboot v.a. €53

Havana BBQ, all-inclusive, 2 uur

Het zijn de kleine dingen die het leven mooi maken. Zoals deze te gekke bbqboot, kakelvers, gevarieerd en compleet met salades, brood en sauzen, inclusief bier, wijn en fris zolang de voorraad strekt. Muziek aan. En dan in goed gezelschap genieten van het mooie water rond stadseiland Kampen.

Een goede BBQ is altijd gezellig, maar aan boord van de Havana komt de grillmeister pas echt in zijn element! Want een bbq draait natuurlijk niet alleen maar om lekker eten, maar om het sociale gebeuren er omheen en om lekker buiten zijn. De boot is van jou en alles wat je nodig hebt staat klaar. Onder het van bamboestokken vervaardigde panoramadak ben je immuun voor zomerse plensbuien. En varen met de Havana is natuurlijk varen zoals het hoort, dus in een ontspannen, kleurrijke, Caribische ambiance en met alle ruimte in de lounge en rond de bar. Tegelijkertijd een etentje en een uitje om nooit te vergeten!

Twee uur is meer dan genoeg om rustig te kunnen eten, maar langer varen is natuurlijk mogelijk, met of zonder open bar. Wil je langer wegblijven, zwemmen vanaf de boot of nog iets anders, informeer dan bij je boeking naar de mogelijkheden en bijkomende kosten.

Bekijk het menu alvast op onze menupagina.

€53 p.p.
Minimale prijs €420,-

Havana Borrelboot v.a. €21

Havana Borrelboot v.a. €21p.p.

Er even uit met een stel vrienden of collega’s? De borrelboot is een leuk en avontuurlijk alternatief voor het terras. Op de Havana zit je beter, je krijgt een hele boot i.p.v. een tafeltje en we varen de zon tegemoet. Je kunt achterin lekker onderuit zitten in de lounge, of je gezellig rond de HavanaBar verzamelen.
Roken is op de Havana niet verplicht 😉
Onder het glasheldere panoramadak lach je om een eventuele regenbui en bij zomers weer halen we het desgewenst helemaal weg, om onderweg nog een beetje bij te bruinen.

Hieronder staan de prijsopties, voor 1, 2 en 3 uur varen. Hapjes zijn inbegrepen, drankjes zijn optioneel.

Borrelboot 1
1 uur
Route: Stadsfront Kampen
Inclusief borrelplank met diverse verse hapjes
Prijs, exclusief drankjes:
1-8 personen: €161
9-12 personen: €21 p.p.
Optie: inclusief drankjes onbeperkt: + 7 p.p.

Borrelboot 2
2 uur
Route: Wilsum, De Zande, Stadsfront Kampen
Inclusief borrelplank met diverse verse hapjes
Prijs, exclusief drankjes:
1-8 personen: €266,-
9-12 personen: €30 p.p.
Optie: inclusief drankjes onbeperkt: + 14 p.p.

Borrelboot 3
3 uur
Route: Rondje natuurgebied IJsseldelta OF Retourtje Zalk OF Enkeltje naar Zwolle-Centrum
Inclusief borrelplank met diverse verse hapjes
Prijs, exclusief drankjes:
1-8 personen: €330
9-12 personen: €37p.p.
Optie: Inclusief drankjes onbeperkt: + 21p.p.

Havana Tapasboot v.a. €53

Havana Tapas, all-inclusive, 2 uur

Alle tapas worden vlak voor de vaart vers uit de keuken van Eetwinkel De Windt aan boord gebracht. Geniet van goed gezelschap en het wisselende landschap onderweg, of draai het volume open en maak er een salsafeestje van! Zowel zakelijk als privé een goed idee!

Welkom aan boord! Bekijk het menu alvast op de menu-pagina.

€53 p.p.
Minimale prijs €420,-

Havana Hanzeboot v.a. €22 (wandelen en varen met gids)

Hanzeboot, 1 uur stadswandeling met gids + 1 uur varen met stadsgids aan boord.

De Havana is natuurlijk eerst en vooral een partyschip, maar ook wij kunnen en willen niet om de rijke cultuurhistorie van deze stad en haar omgeving heen. Van het water gezien is Kampen een sprookje en de omgeving net een Oud-Hollands schilderij. In alle opzichten is het de moeite waard om u op uw bezoek aan deze stad te laten vergezellen door een van onze verhalenvertellers.

 

€22 p.p.
Startprijs (1-8pers) €177
Wanneer u aan boord gebruik wilt maken van de bar, svp bij uw reservering aangeven ivm catering.

Tevens te boeken en af te rekenen bij Tourist Info Kampen, locatie Oudestraat 40 (Readshop Bos).

Havana Meet & Eat (offerte op maat)

Havana Meet & Eat

Zoveel mensen, zoveel wensen. In plaats van 100 verschillende arrangementen aan te bieden, hebben we deze ‘joker’ ingezet. De Havana biedt precies de goede sfeer voor een ontspannen ontmoeting, zakelijk en particulier. Natuurlijk kan er ook voor een hapje en een drankje worden gezorgd.

Een eenvoudige of juist een uitgebreide lunch? Een picknick met de familie? Een feestelijke of romantische vaart met champagne en aardbeien? Vertel ons uw wensen en eventuele budget, dan krijgt u van ons een offerte op maat. Maak hiervoor s.v.p. gebruik van het contactformulier. Alvast welkom aan boord!

Offerte op maat

Havana High Tea v.a. €39

Havana Classic High Tea

Combineer uw rondvaart met een klassieke Engelse high tea en geniet dubbelop! High Tea bestaat al sinds Anna, de 7e Engelse hertogin, in 1840 een beetje trek kreeg. De bedienden brachten haar hapjes en allerlei soorten thee. Dat viel goed in smaak en nu doet iedereen het! En wat is er nou leuker dan zo’n High Tea op een partyschip te organiseren?

Perfect voor het varend vieren van bijzondere gelegenheden, zoals een trouwerij, jubileum, verjaardag, geboorte, diploma etc. Not too chic, not too shabby. Net iets extra’s.

Let op: koffie en andere drankjes niet inbegrepen!

TIP: Probeer ook de Havana High Beer en de Havana High Wine voor dezelfde startprijs!

€39 p.p.
Minimale prijs €309,-

Havana High Beer/Wine v.a. €39

Havana High Beer of Wine

Deze is voor de kenners en de liefhebbers, de avonturiers en levensgenieters. Anderhalf uur varen in Kampen, rustig genietend van 3 speciaalbieren, met bij elk bier geselecteerde happen.

Dit arrangement smaakt nergens beter dan lekker onderuit in onze lounge, terwijl het Nationaal Landschap IJsseldelta aan u voorbij trekt. En voor wie het voor de overige gasten wil verpesten: het roken van een Olifantje (lokaal geproduceerde sigaren) is aan boord ook toegestaan…

In plaats van bier kunt u deze vaart ook als high wine bestellen. Let op: de high beer en ook de high wine zijn geen ‘proeverijen’, dus we schenken volle glazen! Ook een combinatie van high-beer en high-wine is mogelijk, mits ongeveer evenredig verdeeld. De prijs voor beide varianten is gelijk.

Tip: Probeer ook eens de Havana High Tea.

Welkom aan boord!

high-beer, high-beer, high-beer, high-wine, varen in Kampen, rondvaart Kampen, varen IJsseldelta, boot huren, uitje dagje uit teamuitje personeelsuitje, dagje uit Kampen, bedrijfsuitje, verjaardag, feest op het water, partyschip Havana Havanna, Hanze, Hanzestad, Hanzesteden, 

€39 p.p.
Minimale prijs €309,-

Havana Charter v.a. €124

Havana Charter (alleen varen)

Kampen ligt aan de rand van Nationaal Landschap IJsseldelta, een soort Nederland in het klein, dat steeds meer aan bekendheid begint te winnen. Het landschap is zeer afwisselend en vrijwel geheel omgeven door water, dat met de Havana helemaal kan worden verkend. Rederij Havana is gecertificeerd ambassadeur van het landschap en draagt het onafhankelijk kwaliteitskeurmerk IndeIJsseldelta.

De Havana is in 1968 in Hamburg gebouwd als passagiersschip. Het is wat men noemt een scherp scheepje, met uitstekende vaareigenschappen en een prachtige waterlijn, die als basis heeft gediend voor een veelvoud van latere passagiersschepen. In 2013 heeft Bart Gijsbertsen, de huidige eigenaar en in veel gevallen tevens uw schipper, de Havana aangepast voor de vaart met kleiner groepen in een exclusieve setting met veel meer comfort. U zit niet als sardientjes in blik zoals op de meeste rondvaartboten, maar lekker onderuit in de kussens, met volop de ruimte om rond te lopen.

1e Uur €124,-
2e Uur €103,-
Daarna €83 per uur

Kleine Groepen, Grootse Feesten!

Reserveren