For reservations call: +31630996522

Kies uw rondvaart

Kies uw rondvaart:

Kies uw rondvaart uit het onderstaande overzicht, van de favoriete borrelboot en bbqboot tot de reguliere rondvaart en de hanzeboot met gids.
Voor de meeste vaarten geldt een starttarief/minimumprijs. 

Boeken doet u via het contactformulier op de reserveringspagina.

Havana BBQboot

Havana BBQ, all-inclusive, 2 uur

Een volledige, varende bbq van uitstekende kwaliteit, i.s.m. Eetwinkel de Windt vers aan boord, inclusief alle drankjes, terwijl u geniet van het wisselende landschap van de IJsseldelta, voor vijf tientjes per persoon. “Varen met De Windt in de zeilen”.

Een goede BBQ staat garant voor gezelligheid en genot. Maar het is pas echt feest als u op een boot bent geweest! En varen met Loungeschip Havana is echt varen in stijl, in een kleurrijke, Caribische ambiance en met alle ruimte in de lounge en aan de bar. De Havana BBQ is tegelijkertijd een etentje en een uitje, waar nog lang over wordt gesproken! Ideaal voor uw teamuitje, verjaardag, of als alternatief voor ‘het zoveelste wokrestaurant’. Bourgondisch genieten gaat niet over eten en drinken. Het gaat om het gevoel van vrijheid. Varend vieren is altijd beter. Welkom aan boord!

Bekijk het menu alvast op onze menupagina.

€51 p.p.
Minimale prijs €408,-
Extra optie: kok, €30 per uur

Havana Tapasboot

Havana Tapas, all-inclusive, 2 uur

2 Uur lang helemaal ontspannen in de zachte lounge van het meest sfeervolle drijvende terras van de IJsseldelta en uzelf volstoppen met de gevarieerde zoete en pittige smaken van het Caribisch gebied, voor nog geen vijf tientjes per persoon. Alle tapas worden vlak voor de vaart vers uit de keuken van Eetwinkel De Windt aan boord gebracht en voor u gepresenteerd op onze bar, die door ChicZoArts helemaal in Havana style is gebracht. Niets doen is het hoogste mensen! Op de achtergrond brengt de muziek u in exotische sferen en met een beetje geluk zit u ook nog lekker buiten in de zon. Doe uw ogen dicht en droom lekker weg, geniet van goed gezelschap en het wisselende landschap onderweg, of draai het volume open en maak er een salsafeestje van! Het is nu even uw boot! Zowel zakelijk als privé een goed idee!

Welkom aan boord! Bekijk het menu alvast op de menu-pagina.

€51 p.p.
Minimale prijs €408,-

Havana Hanzeboot (wandelen en varen met gids)

Hanzeboot, 1 uur stadswandeling met gids + 1 uur varen met stadsgids aan boord.

De Havana is natuurlijk eerst en vooral een partyschip, maar ook wij kunnen en willen niet om de rijke cultuurhistorie van deze stad en haar omgeving heen. Van het water gezien is Kampen een sprookje en de omgeving net een Oud-Hollands schilderij. In alle opzichten is het de moeite waard om u op uw bezoek aan deze stad te laten vergezellen door een van onze verhalenvertellers.

 

€19,50 p.p.
Startprijs (1-8pers) €156,-
Excl evt drankjes aan boord. Wanneer u aan boord gebruik wilt maken van de bar, moet u dat bij uw reservering direct even aangeven.

Tevens te boeken en af te rekenen bij Tourist Info Kampen, locatie Oudestraat 40 (Readshop Bos).

Havana Meet & Eat

Havana Meet & Eat

De Havana biedt precies de goede sfeer voor een ontspannen ontmoeting. Varen kan met 8-12 personen en in overleg kan ook naar de Zuiderzeehaven of naar Zwolle worden gevaren. U kunt de Havana – zonder te varen – ook gebruiken als venue voor gezelschappen van maximaal 30 personen. Natuurlijk kan er ook voor een hapje en een drankje worden gezorgd. Informeer gerust naar de mogelijkheden, via info@rederijhavan.nl of door te bellen naar 0630996522.

Prijs op aanvraag

Sigaren en Varen

Sigaren en Varen

Een 1,5 uur durende workshop sigarenmaken – aan boord of in de fabriek – en een aansluitende rondvaart van een uur, aangekleed met een hapje en een drankje. Aan boord mag natuurlijk worden gerookt! Klik in het overzicht hieronder op deze vaart voor meer informatie.

€40
Minimale prijs €320,-

Havana Picknickboot

Havana Picknick

Manden vol met lekkers! Het kan natuurlijk op elke dag van de week, maar de zondag leent zich traditioneel bij uitstek voor een gezellige picknick, met familie of vrienden. Met dit arrangement bent u de hele ochtend of middag onder de pannen, aan boord en soms ook onderweg aan wal. Voor het stilliggen (max 1 uur) tijdens de vaart betaalt u niets!

Het genoemde tarief geldt voor een geheel door ons verzorgde picknick. Wilt u liever uw eigen picknickmand meenemen? Geen probleem. U kunt dan gewoon de Havana per uur charteren.

€35 p.p.
Minimale prijs €279,-

Havana Classic High-Tea

Havana Classic High Tea

Combineer uw rondvaart met een klassieke Engelse high tea en geniet dubbelop! High Tea bestaat al sinds Anna, de 7e Engelse hertogin, in 1840 een beetje trek kreeg. De bedienden brachten haar hapjes en allerlei soorten thee. Dat viel goed in smaak en nu doet iedereen het! En wat is er nou leuker dan zo’n High Tea op een partyschip te organiseren?

Perfect voor het varend vieren van bijzondere gelegenheden, zoals een trouwerij, jubileum, verjaardag, geboorte, diploma etc. Not too chic, not too shabby. Net iets extra’s.

Let op: koffie en andere drankjes niet inbegrepen!

€37,50 p.p.
Minimale prijs €299,-

Havana High Beer/Wine

Havana High Beer of Wine

Anderhalf uur varen in Kampen, genietend van 3 speciaalbieren, met bij elk bier geselecteerde gerechten. Een high-beer geniet je het best op het water.

Dit arrangement smaakt nergens beter dan lekker onderuit in onze lounge, terwijl het Nationaal Landschap IJsseldelta aan u voorbij trekt.

Meer bieren? U kunt dit arrangement uitbreiden naar 4 of 5 speciaalbieren. Per biersoort komt er een halfuur varen bij.

In plaats van bier kunt u deze vaart ook als high-wine bestellen. Let op: de high-beer en ook de high-wine zijn geen ‘proeverijen’, dus we schenken volle glazen! Ook een combinatie van high-beer en high-wine is mogelijk, mits ongeveer evenredig verdeeld. De prijs voor beiden is gelijk.

Welkom aan boord!

high-beer, high-beer, high-beer, high-wine, varen in Kampen, rondvaart Kampen, varen IJsseldelta, boot huren, uitje dagje uit teamuitje personeelsuitje, dagje uit Kampen, bedrijfsuitje, verjaardag, feest op het water, partyschip Havana Havanna, Hanze, Hanzestad, Hanzesteden, 

€37,50 p.p. (3 bieren)
Minimale prijs €299,-

Havana Charter (alleen rondvaart)

Havana Charter (alleen varen)

Kampen ligt aan de rand van Nationaal Landschap IJsseldelta, een soort Nederland in het klein, dat steeds meer aan bekendheid begint te winnen. Het landschap is zeer afwisselend en vrijwel geheel omgeven door water, dat met de Havana helemaal kan worden verkend. Rederij Havana is gecertificeerd ambassadeur van het landschap en draagt het onafhankelijk kwaliteitskeurmerk IndeIJsseldelta.

De Havana is in 1968 in Hamburg gebouwd als passagiersschip. Het is wat men noemt een scherp scheepje, met uitstekende vaareigenschappen en een prachtige waterlijn, die als basis heeft gediend voor een veelvoud van latere passagiersschepen. In 2013 heeft Bart Gijsbertsen, de huidige eigenaar en in veel gevallen tevens uw schipper, de Havana aangepast voor de vaart met kleiner groepen in een exclusieve setting met veel meer comfort. U zit niet als sardientjes in blik zoals op de meeste rondvaartboten, maar lekker onderuit in de kussens, met volop de ruimte om rond te lopen.

1e Uur €120,-
2e en 3e Uur €100,-
Daarna €80 per uur

Havana Winterboten

Winterboot 1: Koek en Zopie: €20 p.p. Minimale prijs: €160
Winterboot 2: Stamppotbuffet: €44,50 p.p. all-inclusive. Minimale prijs: €356

Section 11

Havana Borrelboot v.a. €19p.p.

Er even uit met een stel vrienden of collega’s? De borrelboot is een leuk en avontuurlijk alternatief voor het terras. Op de Havana zit je beter, je krijgt een hele boot i.p.v. een tafeltje en we varen de zon tegemoet. Je kunt achterin lekker onderuit zitten in de lounge, of je gezellig rond de HavanaBar verzamelen.
Roken is op de Havana niet verplicht 😉
Onder het glasheldere panoramadak lach je om een eventuele regenbui en bij zomers weer halen we het helemaal weg, om onderweg een beetje bij te bruinen.

Hieronder staan de prijsopties, voor 1, 2 en 3 uur varen. Hapjes zijn inbegrepen, drankjes zijn optioneel.

Borrelboot 1
1 uur
Route: Stadsfront Kampen
Inclusief borrelplank met diverse verse hapjes
Prijs, exclusief drankjes:
1-8 personen: €159
9-12 personen: €19p.p.
Optie: inclusief drankjes onbeperkt: + 6p.p.

Borrelboot 2
2 uur
Route: Wilsum, De Zande, Stadsfront Kampen
Inclusief borrelplank met diverse verse hapjes
Prijs, exclusief drankjes:
1-8 personen: €259,-
9-12 personen: €29p.p.
Optie: inclusief drankjes onbeperkt: + 12p.p.

Borrelboot 3
3 uur
Route: Rondje natuurgebied IJsseldelta OF Retourtje Zalk OF Enkeltje naar Zwolle-Centrum
Inclusief borrelplank met diverse verse hapjes
Prijs, exclusief drankjes:
1-8 personen: €320
9-12 personen: €36p.p.
Optie: Inclusief drankjes onbeperkt: + 18p.p.

Kleine Groepen, Grootse Feesten!

Reserveren