For reservations call: +31630996522

Los che

Argentijns eten op de IJssel

Los che

Los che is een authentiek Argentijns restaurant, in een steegje op loopafstand van de Havana. Als de wind uit het Noord-Westen waait, kun je hun houtskoolgrill bij ons aan boord ruiken en dat is bepaald geen straf. Dat heeft ertoe geleid dat je nu ook aan boord van de Havana een hoofdgerecht kunt eten uit de keuken van Carlos. De combinatie maakt van een etentje echt bijzondere ervaring, die zowel door particuliere als zakelijke gezelschappen erg wordt gewaardeerd. Niet alleen eet je in de buitenlucht, al dan niet onder ons panoramadak, maar het mooie IJssellandschap trekt tijdens de maaltijd ook nog eens aan je voorbij. Een glaasje wijn mag hierbij niet ontbreken en voor de liefhebbers is er geen betere plaats denkbaar dan de Havana, om een ‘Olifantje’ aan te steken.

A la carte dineren zoals in het restaurant zelf, is aan boord natuurlijk niet mogelijk. We hebben voor dit arrangement daarom gekozen voor een heerlijke frisse mixta-salade, met heerlijk rokerige stukjes ossenhaas of zalm, gebakken aardappeltjes met rozemarijn uit de oven en een bijgerecht van groenten. Om je vingers bij af te likken!

Het eten wordt vlak voor de vaart in (loeihete) terracottaschalen aan boord gebracht en op de HavanaBar geserveerd. Terwijl u lekker opschept en een plekje zoekt in de lounge, steken wij van wal voor een mooie vaartocht over de IJssel.

Je kunt deze vaart boeken vanaf 6 personen. De prijs voor Los che op de Havana bestaat uit €22p.p. voor het eten, plus de boothuur en eventuele drankjes tijdens de vaart:

1 uur: €120
2 uur: €220
Daarna €80/uur

Bier/wijn/fris afkopen: €6p.p. per uur, of afrekenen op basis van nacalculatie. Wijn gaat per fles a €18,-.

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een vaartocht te combineren met een aansluitend bezoek aan dit restaurant, op een steenworp afstand van onze ligplaats. Maar wie een beetje avontuurlijk is ingesteld, zal dit arrangement zeker kunnen waarderen!

Welkom aan boord!

Los che Argentijn Argentijns restaurant grill houtskool varen Kampen eten IJssel Rederij Havana Los che Argentijn Argentijns restaurant grill houtskool varen Kampen eten IJssel Rederij Havana Los che Argentijn Argentijns restaurant grill houtskool varen Kampen eten IJssel Rederij Havana

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kleine Groepen, Grootse Feesten!

Reserveren